STALL MOLDEGAARD

Stall Moldegaard tilbyr oppstalling på ett av landets vakreste anlegg med nydelige tur-stier, gode luftegårder og flotte ridebaner. Stallen er delt i to konsepter fordelt på fullservice stall i Hovedstallen og Kjelleren, og dugnadstall i Rekrutteringsstallen.

Moldegaard byr på to ridehaller og en utebane med Walter-bunn så her ligger alt til rette for til og med de mest krevende hester. Det er stallplasser tilrettelagt for både hest og ponni, en stor ridehall (20 x 60) en liten ridehall (15 x 45), og den flotte utebanen måler 1800 kvm. Stallen byr også på solarium, skrittemaskin med tak, vaske boks, toalett, dagsbeiter om sommeren, Ryttersporstklubben Sekretariat, kafé i forbindelse med klubb aktiviteter og parkering for bil og hestehenger.

Alt ligger til rette for at hest og rytter får fantastiske opplevelser på Stall Moldegaard. Vi ønsker å skape et godt og stabilt miljø for unge ryttere og ønsker dere varmt velkommen til gårds.

KONTAKTDETALJER

Gårdsbestyrer: Arnt Rune Lekven – 913 84 383
Stallmester Hovedstall & Kjeller: Marita Sørum – 986 89 994
Stallmester Rekrutteringstallen: Karoline Nesttun – 456 38 232
Kontor og Daglig Leder: Synnøve R Mowinckel – 412 37 355

NRK TV - Norge Rundt

Programleder Benedicte Goa Ludvigsen besøker Moldegaard i Os, hvor både store og små setter seg på hesteryggen for å bli friskere.