JUBILEUM OG BURSDAG

Stallmestergaarden i solskinn

Stallmestergaarden i solskinn

Drømmer du om å samle venner og familie til en feiring i nydelige omgivelser ved Bjørnefjorden? Moldegaard er en vakker eiendom som har to egnede lokaler for ditt selskap. Stallmestergaarden er den største av disse og kan ta opp til 90 personer men passer utmerket til mindre selskap også. Rytterstuen er det minste av lokalene og er mer avslappet og koselig med kapasitet mellom 15-20 personer.

Vi har god erfaring med festligheter i alle aldersgrupper og har alt fra lystige 30 års-dager, gledelige jubileer til fantasifulle barneselskap. Du får et minne for livet når du holder din spesielle dag på Moldegaard.

Du er fri til å bestemme hvordan du ønsker å legge opp arrangementet. De fleste bestiller catering og holder drikke selv. Catering firma kan levere serverings personale og kokker som har kjennskap til storkjøkkenutstyr. Maskinene på Stallmestergaarden krever en erfaren hånd da det er blant annet gasskomfyr og kombidamper. De fleste profesjonelle kjenner seg igjen i utstyret. Det er noe enklere maskiner på Rytterstuen.

Lokalene har det det som trengs for oppdekking med bestikk, fat, tallerkener, glass, kaffesett og diverse pynt. Vi holder det rent og pent og overflate- og gulvvask inntil 4 timer er inkludert i leien. Vi har også en hus-økonom som tar seg av oppvasken på løpende hånd til en timepris. Dette forhindrer at det blir for mye merarbeid etter selskapet og trygger både dere og oss.

Book ditt selskap på Moldegaard i dag!

OVERNATTING

Det kan være godt med overnatting i nærhet til lokalene dersom det er tilreisende aller om festlighetene går inn i morgentimene. Vi har flotte rom som leies ut på anlegget som passer utmerket til slike formål. På gårdstunet er det en suite med to dobbeltrom (Moldegaardsuiten) og i Rytterstuen er det to øvrige dobbeltrom. Det er ytterlige rom til utleie på villaen med to dobbeltrom og en suite med to dobbeltrom (Statsministersuiten). Det vil si at det er soveplass til 16 gjester fordelt i dobbeltrommene og suitene.