FIRMAFEST

Fingerfood

Fingerfood

Om dere ønsker en ekstra oppmerksomhet for de ansatte så er det lite som slår en god firmafest. Dette bidrar til økt velferd blant kollegene som blir bedre kjent med hverandre i sosialt samvær. Det finnes flere alternativer til slike samlinger; alt fra middagsselskap i beste dress til vill cowboy-inspirert rodeo med teamwork.

Dere er fri til å bestemme hvordan dere ønsker et slikt arrangement skal se ut og det er lurt om dere har en planleggingskomité (spesielt om det skal være en del aktiviteter). Dere kan leie alle eller noen av lokalene på Moldegaard for å huse de forskjellige handlingene. Vi har gode kontakter for levering av catering, betjening, selskapstelt, og underholdning av forskjellige slag og kan hjelpe til med råd. Dere kan medbringe drikke om dere foretrekker det eller delegere dette til cateringselskapet. Tidligere har vi blant annet hatt sumo-wrestling, rodeo i ridehallen, barbeque, og flere aktiviteter på anlegget.

Vi har også lokaler til øvrige samlinger, eksempelvis styremiddager eller klubbsammenkomster.

Det er lydanlegg, mikrofon og projektor tilstede som dere kan benytte under arrangementet.

Vi tilbyr hus-økonom til en timepris som tar seg av oppvasken fortløpende under arrangementet, noe som trygger både dere og oss at det går fint for seg. Overflate- og gulvvask på inntil 4 timer er inkludert og dersom det blir mer vask utover dette kommer det et tillegg avhengig av antall timer. Som et lite tips anbefaler vi at dere ordner felles transport for deltakerne, eksempelvis Os Buss. Lykke til med all planleggingen og kos dere masse med kollegene når dere samles!

Firmafest på Moldegaard? Book lokale i dag!

OVERNATTING

Utsikt fra Moldegaardsuiten

Utsikt fra Moldegaardsuiten

Planleggingskomiteen fortjener kanskje en ekstra liten oppmerksomhet for innsatsen? Vi har overnatting tilgjengelig i flotte rom på Moldegaard, noe som er ganske deilig å trekke tilbake til. Det er mulig at komiteen ønsker å rigge til, pynte og sette opp aktiviteter på forhånd og da er det kjekt med et rom for planlegging. Ikke bare det, men tenk så deilig å kunne trekke seg for kvelden og ta rigging og rydding i ro og orden.

Moldegaardssuiten ligger like ved selskapslokalene og passer ypperlig for arrangementskomiteen som kan slappe av i koselige omgivelser mens de planlegger aktivitetene. Her er det 2 dobbeltrom, stue, bad og kjøkken. Det er ytterlige 2 dobbeltrom på Rytterstuen med felles stue (enklere dysj/WC fasiliteter). Dette lokalet har også god plass til aktiviteter i lokalet eller kan huse mindre arrangement.

Villaen har 3 øvrige overnattingsmuligheter med Statsministersuiten (2 dobbeltrom, kjøkken, bad og stue), og 2 dobbeltrom med ensuite. Totalt er det plass til 16 overnattende fordelt på 8 rom.

Velkommen til fest og lykke til med planleggingen!