DÅP OG NAVNESERMONI

Kakefeiring!

Kakefeiring!

Gratulerer så mye med den nye statsborgeren! Dere har en utfordrende og spennende, men morsom og fantastisk tid foran dere med masse lek og lære. Det er en herlig opplevelse å feire nytt liv med familie og gode venner, med betingelsesløst kjærlighet for den lille.

Stallmestergaarden, selskapslokalet på vakre Moldegaard, er det perfekte sted for å feire at smårollingen har fått navn. Stallmerstergaarden som kan ta opp til 90 personer men egner seg til mindre selskap også. Her vil dere kunne bestille catering eller en kyndig kokk i familien kan kokkelere for dere.

Ønsker du å ha navnefeiringen på Moldegaard? Book ditt lokale i dag!

SEREMONIEN

Om dere ønsker en human-etisk, humanist eller frikirke seremoni så er det mulig å holde dette på Seremonihuset på Moldegaard. Her vil dere eventuelt kunne gå sammen med noen andre og holde en intim markering i det vakre steinhuset. Dette kan dere avtale nærmere med den utvalgte seremonimesteren eller organisasjonen.

Seremonihuset var et fruktlager i gamle dager men i dag brukes det til nydelige markeringer og intime konserter. Det er varme i gulvet og et lite lydanlegg som klanger fint under det buede taket. Det er begrenset med plass og det er kun noen få barn som kan ha en slik seremoni om gangen (det er plass til maks 70 personer men da er det trangt om plassen).

Vi anbefaler at dere kommer på en liten befaring om det er aktuelt å avholde selve Seremonien på Moldegaard.

Gratulerer med dagen!