SELSKAP OG BRYLLUP PÅ MOLDEGAARD

Vi har et flott selskapslokal og et seremonihus på Moldegaard for utleie. Her kan dere bestemme budsjett selv – dere kan stå får matlagingen og baren om så ønskelig. De fleste bruker catering til maten og holder baren selv. Så lenge det ikke er salg av alkoholholdige varer så stilles det ikke krav til skjenkebevilling. Lokalene kan brukes til følgende arrangementer:

Uansett arrangement, lover vi dere en helt unik atmosfære i fantastiske omgivelser.

STALLMESTERGAARDEN

Stallmestergaarden med statue

Stallmestergaarden

Om dere er ute etter det perfekte stedet å feire bryllupsdagen, konfirmasjonen eller en rund dag anbefaler vi at dere tar en titt på lokalene våre på Moldegaard. På Stallmestergaarden er det plass til 90 personer for bespisning. Lokalet har et moderne storkjøkken og en vakker cognacstue i 2 etasje hvor man kan trekke seg tilbake med utgang til terrasse. Stallmestergaarden har lydanlegg og trådløs mikrofon tilgjengelig.

Dette lokalet har sesongåpent fra 1 april til 30 september.

SEREMONIHUSET

Seremonihuset

Seremonihuset

I tillegg til selskapslokalene, har vi vårt eget Seremonihus for intime vielser eller navnefester. Det er veldig populært her hos oss å ha selve vielsen i Sermonihuset etterfulgt med bryllupsfesten i Stallmestergaarden. Det er plass til ca. 40 personer men vi har hatt opp til 70 gjester. Rommet har buet tak og det er varme i gulvet. Seremonihuset er et helt spesielt lokale som skaper en unik ramme rundt ditt arrangement. Om det skulle regne så er det ypperlig med et egnet lokale.

Vi hjelper med råd og kontakter hvis det trengs.

Ønsker du å bestille selskapslokale? Book Stallmestergaarden i dag!

NRK TV - Grønn glede

Grønn Glede besøker vakre Moldegaard.