MOLDEGAARD FARMHOUSE – LEILIGHET A

I første etasje på våningshuset finner du vår største leilighet på gården, med god plass til fire personer i to romslige dobbeltrom. Leiligheten har utgang til en terrasse hvor man kan nye utsikten over Bjørnefjorden (den bredeste fjorden i Norge) og de fjellene på Tysnes, og det yrende livet på gården.

Suiten inneholder 2 fine dobbeltrom, to bad, stue og kjøkken. Her har dere det som trengs for en hyggelig overnatting i fantastiske omgivelser. Sengene er ferdig oppredd før ankomst og håndklær ligger klar for bruk.

Ønsker du å booke rom på tunet? Reserver Leilighet A i dag!

MOLDEGAARD FARMHOUSE – LEILIGHET B

I andre etasje på våningshuset med fuglekvitter, magiske trer og spenstige hester som naboer finner dere en stor leilighet for fire personer. Fra stuevinduene og den flotte balkongen har vi en av de vakreste utsiktene fra hele eiendommen. Leiligheten har utsikt over Bjørnefjorden (den bredeste fjorden i Norge) og de fjellene på Tysnes.

Suiten inneholder 2 fine dobbeltrom, baderom, stue og kjøkken. Her har dere det som trengs for en hyggelig overnatting i fantastiske omgivelser. Sengene er ferdig oppredd før ankomst og håndklær ligger klar for bruk. Ta gjerne en spasertur til Steinbedet, parken eller ta med piknik til badeviken like nedenfor tunet og kos dere. Velkommen til en avslappende og deilig tid her på Moldegaard.