Ønsker du å booke rom? Reserver ditt rom i dag!

ROMUTLEIE

Statsministersuite stue

Statsministersuite stue

Nyt magisk overnatting i nydelige omgivelser ved Bjørnefjorden, der grønne hager i blomst vitner til fjordens majestet. Er man heldig vil man skimte spekkhoggere i det fjerne eller niser i lek, med duften av ny-klippet gress og lyden av fuglekvitter i bakgrunnen. Dere er hjertelig velkommen til flotte rom med kapasitet til 16 gjester fordelt mellom tunet og villaen på Moldegaard.

VILLA MOLDEGAARD

Denne eiendommen er en av Norges vakreste med storslått utsikt og nydelige hager. Det er både utendørs svømmebasseng (oppvarmet om sommeren) og badstue tilgjengelig for gjestene ved forhåndsbestilling. Parkanlegget, tunet og villaen har vært med på forskjellige TV programmer; blant annet «Alt for Norge,» «Norge Rundt» og «Grønn Glede». Et besøk til Moldegaard skaper minner for livet.

På villaen finner dere 3 løsninger, alle med egne innganger og bad. De to dobbeltrommene har utsikt mot hagen og dammene mens suiten har utsikt mot fjorden og bassenget. Suiten har 2 soverom hvorav det ene er dør-i-dør, noe som passer spesielt godt for familier.

Velkommen til en avslappende overnatting i storslagne omgivelser!

 
Inngang dobbeltrom ved villa
Inngang Statsministersuite

TUNET

På gårdstunet finnes 3 flotte overnattingmuligheter med 1 suite og 2 dobbeltrom. Disse rommene ligger nær selskapslokalene og stallen med utsikt over både ridebaner, fjord og fjell. Suiten ligger i andre etasje på våningshuset og har 2 dobbeltrom, stue, bad, og kjøkken med slående vakker utsikt. Andre etasje i Rytterstuen huser 2 øvrige dobbeltrom som deler en stue. Rommene på Rytterstuen deler toalett/dusj med lokalet i første etasje og er dermed et rimeligere alternativ. Rommene har utsikt over den store utendørsbanen og parken, med nydelige hester og ryttere i skue.

 
Rytterstuen og flagg
Utsikt fra Moldegaardsuiten

Ønsker du å booke rom? Reserver ditt rom i dag!