Synnøve Reksten Mowinckel

Synnøve Reksten Mowinckel

Kontor og Daglig Leder

Synnøve er utdannet innen business (Masters) og innen reiseliv. Hun er en dreven leder med ansvar for anlegget i sin helhet og er styrets leder for Moldegaardsfondet. Om du ikke treffer på henne med blomster i parken treffer du henne kanskje når hun tar imot gjester for visninger. Ikke nøl med å ta kontakt om du er interessert i selskapslokaler, overnatting, stall eller gård.

M: +47 412 37 355

Arnt Rune Lekven

Arnt Rune Lekven

Gårdsbestyrer

Arnt Rune er utdannet agronom og gårdsbestyrer på Moldegaard. Som tidligere partner i Aktiv Hest hadde han ansvar for både stall og gård i nesten 7 år før familien tok over driften. Han er en flott kar som er lett å komme i prat med og befinner seg stort sett på tunet.

M: 913 84 383

Marita Størum

Marita Størum

Stallmester Hovedstall og Kjeller

Marita er Stallmester i Moldegaard sin fullservice stall: Hovedstallen og Kjelleren. Hun er ridelærer og holder kurs på anlegget. Du finner henne stort sett blant hestene som er godt ivaretatt under hennes oppsyn.

M: 986 89 994

Karoline Nesttun

Karoline Nesttun

Stallmester Rekrutteringstall

Karoline er Stallmester i dugnadstallen: Rekrutteringstallen. Hun er også ridelærer og holder kurs på anlegget. Ta gjerne kontakt med henne for informasjon om rekrutterings-tilbud.

M: 456 38 232

Ramo Hasnija

Ramo Hasnija

Husøkonom Stallmestergaarden

Ramo er husøkonom med mange års erfaring på Stallmestergaarden og renholder på gjesterommene som leies ut. En fantastisk flink person med øye for detaljer.