Vinter og gøy til fjells!

Vinteren er i anmarsj og snart blir sommerens vekster tildekket et teppe av hvitt. Hvorfor ikke nyte en pause i hverdagen med en kombinasjon av både fjord og fjell? Moldegaard ligger såpass nært ski-anlegget i Eikedalen at vi kan anbefale overnatting hos oss i forbindelse med en dagstur til fjells. Ved dagens slutt venter deilige senger og koselige omgivelser ved fjorden.

Vi har overnatting for opp til 15 personer med to leiligheter, to dobbeltrom og et studio der alle kan samles i en av stuene etter en aktiv dag. 

Kjøreturen til Eikedalen skianlegg, med sine 12 alpinløyper, 5 lysløper, 6 skitrekk og 1 stolheis, tar cirka 45 minutter fra Moldegaard ved forsiktig kjøring. Om elbil brukes så finnes det gratis lading ved senteret. Eikedalen skisenter har både kafé og gratis Wifi tilgjengelig for gjestene. Visste du at det finnes en skredsøkerbane for de som har sender/mottaker der man kan trene på søkeferdighetene? Den finner du på toppen av Setertrekket. For de som foretrekker tur finner man over 60 km preparerte skiløyper på Kvamskogen!

Det er utrolig forfriskende å ta en liten helgeferie om vinteren. Fjellet gir mye energi i en ellers tung tid, med frisk luft og magiske snøfnugg. Barndomsminner returnerer gjerne når snøen lander forsiktig på rosa kinn og øyevipper! Etter en helg på Moldegaard i kombinasjon med uteaktiviteter, kommer dere hjem igjen med et lass av positivitet som bærer dere gjennom de neste dagene.

Kanskje det er på tid å ta seg noen timer på skiskolen for finjustering av teknikken før friturene bærer avsted? Uansett så kan alle kan leke seg i snøen og ta noen aketurer med brett og heis! Latterkuler og snøballer lader hele gjengen opp igjen. Om vi er heldige, så får vi aketilstander på Moldegaard også. Da venter noen morsomme turer fra parken til villaen mens snømenn og snøengler skuer spetakkelet.

Book overnattingen hos oss og kos dere med forfriskende aktiviteter utendørs. Velkommen til minnerike opplevelser ved fjord og fjell.