Nå kan du sjekke her når selskapslokalene er ledig!

Moldegaard kiste

OVERSIKT STALLMESTERGAARDEN SELSKAPSLOKALE KALENDER

Stallmestergaarden med statue

Stallmestergaarden Moldegaard

Dette er det største av de to lokalene og er perfekt for ditt bryllup eller selskap.

Stallmestergaarden Moldegaard ligger ved vakre Bjørnefjorden, kun 30 minutter fra Bergen. Her skapes uforglemmelige selskap i en unik ramme. Dere bestemmer selv hvordan dere ønsker arrangementet og kan lese litt om de forskjellige type arrangement som avholdes på Moldegaard på hjemmesiden (se meny). På Stallmestergaarden Moldegaard anbefaler vi opp til 90 gjester ved bryllup.

Avhold selskapet ditt i et av Vestlandets vakreste anlegg for en fortryllende opplevelse. Her finner du en oversikt over ledige datoer og dere kan gjerne booke direkte gjennom siden. For større selskap som bryllup anbefaler vi at dere booker hele helgen – vi har laget en tilbudspakke for slike arrangement som fremkommer ved booking. Vi gleder oss til dere kommer på besøk!

OVERSIKT RYTTERSTUEN SELSKAPSLOKALE KALENDER

Rytterstuen og flagg

Rytterstuen

Dette er det minste av de to lokalene og er nydelig for konfirmasjon, dåp og selskap.

Rytterstuen kafé på Moldegaard ligger ved vakre Bjørnefjorden, kun 30 minutter fra Bergen. Her skapes koselige selskap i en unik ramme. Dere bestemmer selv hvordan dere ønsker arrangementet og kan lese litt om de forskjellige type arrangement som avholdes på Moldegaard på hjemmesiden (se meny). Rytterstuen kan ha cirka 15-20 gjester så dette er ett mindre lokale for mer intime selskap.

Når dette lokalet ikke brukes for private arrangement så holder gjerne Ryttersportsklubben en liten klubbkafé ved stevner og spesielle arrangement.

Her finner du en oversikt over ledige datoer og dere kan gjerne booke direkte gjennom siden. For forseggjorte selskap som bryllup anbefaler vi at dere booker hele helgen – vi har laget en tilbudspakke for slike arrangement som fremkommer ved booking. Vi gleder oss til dere kommer på besøk!

 

 

BOOKING

Om det rommet eller lokalet du ønsker ikke vises er det dessverre opptatt.

 – prøv en ny dato eller ta kontakt