Vellykket innendørs parkfest!

Parkfesten har tradisjonelt fått nydelig vær men da meldingene for i år varslet både vind og regn ble konserten flyttet til ridebanen i drivhuset. Med god hjelp fra Eikanger-Bjørsvik Musikklag og Osøyro Kolonial ble det raskt rigget til for innendørs konsert!

Det ble godt oppmøte med mellom 200 og 300 gjester som fikk med seg den største konserten i parkfestens historie med hele musikklaget samlet. Osøyro Kolonial serverte nykvernet kaffe, hjemmelaget doughnuts, ciabatta og en nydelig suppe.

 

Stemning var høy med alle generasjoner samlet under tak, og Europamestrene underholdt med varierte melodier dirigert av Reid Gilje. Eikanger-Bjørsvik Musikklag er ikke «bare» regjerende Europamestre, de er også Norgesmestre, Siddismestre og Brass in Concert mestre. I år har de holdt det gående i 70 år og parkfesten på Moldegaard ble en del av jubileumsfeiringen. De yngste ble hoppende glad da de gjenkjente «Flåklypa Grand Prix» og etter stående applaus fra publikum kom det ekstranummer fra blant annet «Hello Dolly!».

Synnøve inviterte hageinteresserte til å besøke Steinbedet og oppmuntret alle med «grønne fingre» om å verve seg til Os Hagelag – som sørger for nydelige vekster fra vår til høst. Kanskje det finnes noen der ute som vil bli med Sølvi, Hjørdis og Elisabeth på utgravning og beplanting?

Ordfører Terje Søviknes overrakte årets bidrag fra Moldegaardsfondet til Nore Neset Grendalag ved Susan Askvik. Lydanlegget i Nore Neset Aktivitetshus trenger oppgradering og bidraget fra fondet hjelper dette godt på vei. Fondet tar imot bidrag på VIPPS (#523763) og pengene kommer gode formål godt til nytte så her er det bare å hive seg på!

Moldegaard takker ALLE som bidro til nok en fantastisk parkfest og for gjestene som tok turen til oss!